torstai 13. joulukuuta 2018

Haalaritunnelmia

Tervetuloa lukemaan blogia
HELMIÄ JA KETJUJA!

Päivi tässä! 

Jos kaipaa vaatekaappiinsa jotakin persoonallisempaa kuin perinteisiä farkkuja ja neuleita, kannattaa katsella haalareita. Hyvännäköinen yksiosainen haalari tekee asukokonaisuuden valinnasta todella helppoa, koska ylä- ja alaosa ovat samassa paketissa. Vain asusteet puuttuu. Haalareita löytyy laidasta laitaan. Riippuen mm. materiaalista ja leikkauksista, haalari voi olla tyylikäs, juhlava, rento, söpö, käytännöllinen tai persoonallinen. Tässä päivityksessä esittelen kaksi omistamaani haalaria. 


Koska 80- ja 90-luvun estetiikka kiehtoo minua, tartun herkästi näiden aikakausien vaatteisiin. Tämän sinisen haalarin ostin hiljattain kierrätystorilta. Ohut sininen farkku ja pitsi sopivat kauniisti yhteen, ja mittasuhteet ovat puhdasta aikakausityyliä. Olkatoppaukset oli poistettu jo ennen vaatteen myymistä. Tunnustan, että todennäköisesti olisin itsekin ottanut ne pois.



Punaisen haalarin Satu osti minulle viime keväänä ja niin ikään kierrätystorilta. Eniten pidän väristä. En välitä punaisista kuvioista (esim. mansikat tai sydämet), mutta punainen tasaisena väripintana on heikkouteni.




Terveisin,
Päivi