torstai 9. toukokuuta 2019

Vappubrunssi ja paluu 80-luvulle

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Päivi ja Satu tässä!


Tämän päivän artikkelissa palaamme toukokuun alkuun ja vapun juhlintaan. Tänä vappuna päätimme jättää välistä kaikki opiskelijariennot... joihin emme ole oikeastaan koskaan erityisellä riemulla osallistuneetkaan. Muistikuvissamme opiskelijavappu on kylmää tuulta, märkä nurmikko ja epämääräistä ohjelmaa. Joten tällä kertaa mukavuudenhaluinen vappumme oli brunssi Kasarmiravintolassa ammattikorkeakoulun alueella. Lämmin sisätila, mukava tunnelma ja ruokaohjelmaa. Tämä sopi meille enemmän kuin hyvin! Istuimme useamman tunnin syömässä seisovan pöydän antimia ja muistelimme vuosiamme Savonlinnassa.


Vappubrunssin jälkeen ruokakoomassa lähdimme ottamaan asukuvia. Ruokakooma kuvaa tilannetta hyvin, sillä vaikka olosuhteet olivat varsin ihanteelliset, oli kummallakin meistä vaikeuksia keskittyä sekä kameran edessä että takana. Mikäli joku nyt miettii, olimmeko sonnustautuneet vappuasuihin, niin emme. Tilaisuuden tullen olemme aina tällaisia, oli kyseessä vappu tai ei.


Satu otti pukeutumiseensa inspiraatiota söpöstä 80-luvun lelusta, jonka hän osti kirpputorilta. Bubble Berry niminen pörröleijona on Li'l Brush-a-Love -lelusarjasta vuodelta 1989. Me kutsumme lelua nimellä Purriainen.



Päivin asukokonaisuudessa hyvin klassiseen 80-luvun naisten paitaan on yhdistetty rock -elementtejä: Keinonahkaa, leopardin täpliä ja hakaneuloja.



Ensi kertaan!

Terveisin,
Päivi ja Satu