keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

To the moon and back

Tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Päivi tässä!


Tänään sain postissa aivan erityisen kirjeen: Tutkintotodistukseni! Nyt olen virallisesti muodin ja puvustuksen muotoilija! Valmistumista on hyvä juhlistaa pysymällä ammattialaa koskevissa aiheissa, eli esittelemällä uusimpia muotoilujani.

Aloitan pian työskentelyn uuden puvustuksen parissa. Ennen kuin pyörät lähtevät pyörimään kunnolla, olen ommellut loppuun työhuoneessa odottavia projekteja. Vanhin niistä taitaa olla vuodelta 2017. Tämän päivän päivityksen aihe on To the moon and back -takki (suom. Kuuhun ja takaisin). Aloitin takin valmistuksen vuonna 2020, mutta silloin se jäi kesken. Nyt kesästä vahvistuneena en pelkästään tehnyt takkia valmiiksi, vaan ompelin niitä peräti kaksi kappaletta!


To the moon and back on Von Aidainderilla myynnissä oleva takkimalli. Väljässä takissa yhdistyy kuvioitu puuvilla ja college-kangas muodostaen rennon kokonaisuuden - kuin farkkutakin ja hupparin yhdistelmä! Rinnasta löytyy kaksi 13 cm syvää taskua. Takin miehusta ja selkä on vuoritettu. Mallikuvissa takin pituus on 50 cm, hihan pituus 56 cm, helman ympärys noin 93 cm ja rinnanympärys 110 cm. 

Valmistin vaaleanpunainen+keltainen ja vaaleansininen+turkoosi takit hyödyntäen Japanista ostamiani Little Twin Stars -kankaita. Valmiit vaatekappaleet näyttävät pehmeiltä kuin värikäs pumpuli <3. Molemmat takit viimeistelee aiheeseen sopiva kangasmerkki yläselässä vuorituksen puolella.






Jos kiinnostuit To the moon and back -takin mallista, ota yhteyttä sähköpostiini paivi.asikainen89@gmail.com tai laita viestiä Instagramissa @vonaidainder. Minulle voi myös toimittaa kankaan takin valmistusta varten. Malli on muunneltavissa jos esimerkiksi kaipaa isompia taskuja tai pidemmän helman.

Takkien lisäksi valmistin neljä Little Twin Stars -pinssiä projektista ylimääräiseksi jääneistä kangastilkuista. Kaikki pinssit on nyt myyty.


Terveisin,
Päivi the muotoilija