sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Samaan aikaan Savonlinnassa...ja myös Kuopiossa

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä kirjoittelee!


Onpa aika mennyt nopeasti! Vasta äsken saavuin tänne Savonlinnaan ja nyt onkin jo heinäkuu! Kesällä Savonlinnan tapahtumakalenteri on vilkas, mikä tietää paljon työtä tehtäväksi. Vapaapäivät tulee käyttää hyvin. Minun tapauksessani se tarkoittaa kaupungin kauppoihin tutustumista ja kahviloissa istumista. Valitettavasti Savonlinnassa moni kahvila on joutunut lopettamaan ja osa kaupoistakin pitää ovensa auki vain kesän ajan. Jos jonnekin aikoo mennä tai jotakin tehdä, sitä ei parane jättää syksyyn.

Kahvila Saima

Onneksi Savonlinnassa ei tarvitse olla yksin, vaan täältä löytyy hyviä ystäviä, keiden kanssa jakaa vapaapäivänsä. Hyvät ystävät tulevat tarpeeseen myös silloin, kun kameran taakse tarvitsee jonkun. Saapa päivän asukokonaisuuden ikuistettua, josko käytössäni oleva kamera on jo vanha, eikä näin ollen kuvien laadussa ole kehumista. Kesän palkalle näyttäisi löytyvän kohde: uusi järjestelmäkamera!



Lauantaina 6.7. oli luvassa erityistä herkkua, kun sain mahdollisuuden lähteä käymään Kuopiossa ystävän autokyydillä. Minä ja toverini päätimme käyttää tilaisuuden hyväksemme ja lähdimme tutustumaan kaupungin kesään.


Olen käynyt Kuopiossa usein, mutta yleensä päivä on kulunut conissa tms. Aikaa tutustua itse kaupunkiin ei ole ollut. Nyt pyhitimme koko päivän kaupoissa pyörimiselle. Kävimme päivän aikana myös syömässä ravintolassa ja elokuvissa. Illan tullen istuimme monta tuntia pienessä tunnelmallisessa kahvilassa.

Kahvila Kaneli

Kuopiolaiset ovat todella mukavaa ja kohteliasta sakkia! Ihmiset tulivat rohkeasti juttelemaan meille ja kehuivat asujamme. Tänne on hyvä palata ensi viikonloppuna Nekoconiin.


Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu