tiistai 16. marraskuuta 2021

Siilit ja lentävät lehdet

Hei ja tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!

Mukavaa marraskuuta kaikille! Kouvolassa elellään loppusyksyn tunnelmissa. Lehdet ovat pudonneet puista ja säät viilenevät koko ajan. Nyt jos koskaan on ollut viimeinen tilaisuuteni saada vielä edes jotenkin syksyisiä asukuvia ennen lumisateen saapumista ja talvikuviin siirtymistä.

Noin kuukausi sitten löysin Kouvolan Pelastusarmeijan kierrätystorilta veikeän siilineuleen. Sen valmistaja on nykyään toimintansa lopettanut suomalainen Boreus-tuotemerkki. En tiedä minä vuonna neule on tehty, joten en osaa sanoa, kuuluiko neule VPU Pukutehdas Oy:n vai uudemman omistajan Moduta Oy:n valikoimaan. Joka tapauksessa neule on erittäin korkealaatuinen ja 100 prosenttista englantilaista villaa.

Neuleessa esiintyvät siilit ja lentävät lehdet tuovat voimakkaasti mieleen syksyn, miksi halusin kuvauttaa vaatteen keskellä sen omaa vuodenaikaansa, vaikka aivan loppusuoralla syksyä ollaankin. Päivi suoritti opintoihinsa kuuluvia valokuvauksen tehtäviä ja niistä saimme, muiden kiireiden keskellä, hyvän syyn lähteä kuvaamaan minua ja neuletta. Aikani soviteltua erilaisia päähineitä asuuni, päätin lopulta mennä pelkällä hiuspannalla. Mitä, ei baskeria tällä kertaa? Hiljattain suoritin jokavuotisen peruukkien pesun ja huollon, ja toimenpiteen seurauksena ruskea peruukkini sai itseensä lisää hiuskuitua ja uuden muotoilun latvoihin. Peruukki on siis loistokunnossa tullakseen esitellyksi sellaisenaan!




Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu