keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Marimekko, Luhta ja lämpimät sävyt

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!


Tämän päivityksen päätähti on Marimekkon keltaoranssi Lilja -neuletunika. Vaanin kyseistä vaatetta useamman kuukauden ajan kierrätysmyymälän merkkivaaterekistä odottaen sen hinnan laskevan. En siksi, että tunika on Marimekkon vaan siksi, että se on keltaoranssi. Marimekko toimii korkeintaan lupauksena siitä, että vaate voisi kestää laadullisesti pidempään kuin pari käyttökertaa. Viimeinkin koitti kaikki puoleen hintaan -päivä ja minusta tuli vaatteen uusi onnellinen omistaja. Minulla on tällä hetkellä kaksi Marimekkon vaatetta, joista molemmat olen ostanut kierrätysmyymälöistä.


Oranssi ei ole yleisin väri vaatekaapissani, mutta ajattelin tunikan olevan hyvä mahdollisuus tuoda enemmän tätä väriä pukeutumiseeni. Tunika istuu päälle hyvin ja helman pituus soveltuu käyttöön sekä ilman pitkiä housuja että pitkien housujen kanssa. Keltaiset kuviot jatkuvat puvun selkäpuolella ja puolipitkissä hihoissa. Tunikan ainoa heikkous on virahtanut kaulus, mikä kyllä heikentää vaatteen jälleenmyyntiarvoa paljon.


Nyt kun pääsimme suomalaisiin vaatemerkkeihin, niin tunikan kanssa olen tullut käyttäneeksi Luhdan neonkeltaista talvitakkia. Nykyään hieman erikoinen värimaailma selittyy sillä, että kyseinen takki on 80-luvulta, jolloin neonvärit olivat muotia. Meiltä löytyy myös saman sarjan toppahaalari.

Seuraavaksi kuvia Lilja-tunikasta käytössä. Huomaattehan kaikkien asukokonaisuuksien olevan tarkoituksella toisiaan muistuttavia. Seuraavan kerran, kun kuvaan tunikaa blogiin, näemme toivottavasti erilaisempia tarjoiluehdotuksia!







Terveisin,
Satu