sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Vapaapäivän teehetki

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!


Torstaina meillä oli vapaapäivä. Päätimme lähteä käymään Kouvolan keskustassa ja hoitaa muutamia asioita. Hoidettavista asioista epävirallisin oli vierailu Papulaarissa.

Papulaari on pieni kahvilaputiikki Kauppamiehen kadulla. Asemalle mentäessä olimme monta kertaa pistäneet kahvilan merkille, mutta emme koskaan vierailleet siellä. Torstaina asiaan tuli muutos ja ihan lähtemällä lähdimme katsomaan, millaisesta paikasta on kyse!


2015 otimme kahvilat osaksi vapaa-aikaamme. Tällöin asuimme vielä Savonlinnassa. Kaipasimme kauppojen kiertelyn lisäksi jotakin hyvää syytä laittautua ja lähteä ulos, joten aloimme vierailla paikallisissa kahviloissa. Se on kauniin rakkaustarinan alku! Rakastamme kunnon kahviloita, mutta koska emme asu Kouvolan keskustassa, on tämän alueen tarjontaan tutustuminen jäänyt vähän heikoksi. 


Papulaari on persoonallinen, kodikas ja tyylikäs kahviputiikki. Siellä myydään kotimaisten pienpaahtimoiden kahveja, korkealuokkaista teetä ja Papulaarin omassa keittiössä valmistettuja leivonnaisia. Paikalla nautittavien elintarvikkeiden lisäksi Papulaarista voi ostaa kahvin- ja teenvalmistusvälineitä ja lähituotettuja herkkuja, kuten hilloa, suklaata ja lakritsia.


Me tykkäsimme Papulaarista välittömästi! Ilmapiiri toivotti tervetulleeksi ja palvelu oli ammattitaitoista. Erityisen mukavaa oli, että tilaus toimitettiin pöytään. Vierailu oli elämyksellinen. Kahvilassa on pöytiä, mutta heti kun olohuoneen näköiseltä alueelta vapautui paikka, syöksyimme sohvalle istumaan.


Ja tietenkin, tee ja leivonnaiset olivat hyviä!


Tällä hetkellä elämässämme tapahtuu paljon. Tehdään suunnitelmia kesää varten, lukukausi pitäisi saada pakettiin, iso muotinäytös on tulossa, palautuspäiviä... Päivästä jäi hyvä mieli ja se on tärkeää kaiken kiireen keskellä. Vielä pystyy hymyilemään ja nauttimaan elämyksistä. Siinä vaiheessa kun ei enää hymyilytä niin paljon, positiiviset kokemukset muistuttaa, ettei mikään stressi ole ikuista. Uudet positiiviset kokemukset odottavat haasteiden tuolla puolen. 


Kengät: Too Fast
Tassulapaset: Itse tehty
Käsilaukku: Kreepsville 666
Takki: Burton (kirpputorilta)
Lippis ja farkkutakki: Jeans.fi (pinssit lisätty jälkikäteen)




Kengät: Buffalo
Keltaiset sukat: Wannabe.fi
Hame: Itse tehty
Paita: Marimekko
Ulkotakki: Luhta (80-luvulta)


Terveisin,
Päivi ja Satu