keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Turkoosia, violettia ja kakkubuffet

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!


Tämä päivitys ei tarjoile mitään uutta, koska kaikki kuvissa nähtävät vaatteet olen esitellyt jo aikaisemmin blogissa. Siispä vaatteiden sijaan voin kirjoittaa vaikka talvilomasta!

Kun asuimme Savonlinnassa, totuimme salonkikahviloihin, jollaisia emme toistaiseksi ole Kouvolasta löytäneet. Kouvola paikkasi salonkikahviloiden puutetta kahviloilla, joissa on viikonloppuisin kakkubuffet. Savonlinnassa ei ole kakkubuffetia, mutta siellä voi saada englantilaisen iltapäiväteen. Sinun siirtosi Kouvola.


Lauantaina aloitimme talviloman suunnistamalla Kouvolan keskustassa sijaitsevan Ramin konditorian kakkubuffetiin. Valitettavasti valokuvia herkullisista kakuista ei ole näyttää. Yritimme leikata kakkupalat siististi ja laskea lautasillemme sillä tavalla valokuvaus-nätisti. Lopputulos näytti lautaselle paiskatulta kaurapuurolta. Onneksi tämä asia ei vaikuttanut kakkujen makuun. Blogistamme saa sellaisen kuvan, että olisimme suuria kakkujen ystäviä, mutta itse asiassa tykkään enemmän suolaisista makeisista. Koska sipsi- ja salmiakkibuffetia ei ole vielä vastaan tullut, kakkubuffaan on tyytyminen.

Myöhemmin viikolla jatkoimme talvilomaseikkailujamme, kun ystävämme saapui kylään Kouvolaan. Juhlimme pienimuotoisesti hänen synttäreitänsä ja kävimme katselemassa Kouvolan kauppoja. Menimme myös Tiedekeskus Heurekaan, jossa on parhaillaan käynnissä dinosaurusnäyttely. Tarkemmat kuulumiset Heurekasta ja sen dinosauruksista tulevat omaan päivitykseensä. Sitä ennen valokuvia kakkubuffetin asukokonaisuudestani:


Turkoosi paita: Iron Fist
Neuletakki: Kutomo Holopainen Oy (80-luvulta)
Violetti hame: Hell Bunny
Hattu ja laukku: Kirpputoreilta



Terveisin,
Satu