sunnuntai 25. elokuuta 2019

Wild style Candy Sweets ja Jessicake

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!


Tässä päivityksessä on luvassa eläimellistä menoa, kun tapaamme Shoppies-nukkesarjasta Candy Sweetsin ja Jessicaken. Molemmat nuket kuuluvat vuonna 2018 julkaistuun Wild style -sarjaan, jossa Shoppies-nukeille on suunniteltu jokaiselle oma eläimellinen tyylinsä. Nukkejen lisäksi sarjaan kuuluu Shoppets-eläinhahmoja. Valitettavasti suurimmassa osassa pakkauksia eläinhahmo myydään erikseen. Sen sijaan jokaisen nuken mukana tulee perinteiset kaksi Shopkins-hahmoa. Pakkaukseen kuuluu tämän lisäksi kankainen rannekoru ja paperilappu, jonka toisella puolella on valokuvia, jotka näyttävät valokuva-automaatissa otetuilta. Lapun toiselta puolelta löytyy koodi älypuhelimella käytettävään Shopkins-sovellukseen. Mainittakoon vielä, että molemmat nuket olen saanut syntymäpäivälahjakseni.


Tapa, jolla valitsen hyllyni kulmalle päätyvät nuket, perustuu pitkälti niiden ulkonäköön. Etenkin nuken värimaailmalla on suuri merkitys sen suhteen, tykkäänkö nukesta vai en. Candy Sweets kuuluu näihin nukkeihin, jotka olen aina halunnut omistaa, koska nukella on aivan ihana ulkomuoto. Isot saparoilla olevat pulloharjakiharat yhdistettynä pastellinvärisiin vaatteisiin saivat minut ihastumaan nukkeen heti, kun näin nukesta kuvan. Koska läheskään kaikki ihanat nuket maailmassa, jotka tahtoisin omistaa, eivät syystä tai toisesta hyllyyni päädy, on ollut hienoa saada tämä nukke mukaan kokoelmaan. Candyn teemana toimii hattara ja hänen Wild style -eläimensä on lammas.


Candyn Shopkinsit ovat Sweetie Sips (pirtelökannu) ja Candicake (kuppipehmis). Tavanomaisista Shopkinseista poiketen nämä ovat nukkapintaisia erikoisversioita.


Wild style Jessicake on peräti viides Jessicake, jonka omistan. Nukke jaksaa aina puhutella minua ihastuttavalla sinisen ja punaisen yhdistävällä värimaailmalla. Tässä versiossa rakastan pieniä dalmatialaisen pilkkuja, joita on käytetty Jessicaken vaatteiden koristelussa. Nuken Wild style -teema onkin koira. Olisin kuitenkin toivonut, että pilkut löytyisivät mieluummin Jessicaken korvista, lapasista ja hännästä, jotka ovat nyt punaiset. Tassulapasista olisi voinut kehittää sellaiset, että ne saa käsistä pois. Kun Jessicaken silmiä katsoo, voi huomata niissä olevan söpöt pienet tassunjäljet koristeena.


Jessicaken Shopkinsit ovat Cupcake Fashionista (koristetyyny laukulla) ja Celine Cupcake Shoe (korkokenkä). Molemmissa pitäisi olla väriä vaihtava ominaisuus, jonka seurauksena Cupcake Fashionistan harmaat pilkut muuttuvat vaaleanpunaisiksi ja Celine Cupcake Shoe saa enemmän pilkkuja. Valitettavasti etenkin korkokengässä tämä ominaisuus hädin tuskin toimii huolimatta siitä, kuinka paljon kenkää dippasin sekä kylmään että kuumaan veteen.

Wild style -sarjasta tavoittelen itselleni erityisesti Peppa Mintistä tehtyä kissaversiota. Uutuutena Shoppies-nukkesarjaan on tullut tänä vuonna Kindi Kids -nuket. Nämä nuket muistuttavat mittasuhteiltaan enemmän taaperoikäisiä ja ovat huomattavasti isompia kuin perusnuket. Mielenkiinnolla jään odottelemaan nukkeja Suomeen.

Tutustu muihin artikkeleihin koskien Shoppies-nukkeja:

Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu