sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Rakkautta ensisilmäyksellä! Ruskea sydänhame ja kuppikakkuhuppari

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!


Terveisiä Savonlinnasta, jossa kolmen kuukauden pituiseksi tarkoitettu työrupeamani on nyt venymässä jo viidennelle kuukaudelle. Aina välillä käyn Kouvolassa lomailemassa ja tapaamassa perhettäni. Kouvolassa vierailu on minulle ja siellä asuvalle Päiville hyvä hetki valokuvata sellaisia vaatteita, joita olemme kesän aikana hankkineet, mutta blogin puolella emme ole näitä ehtineet esittelemään. Tämän päivityksen päätähti on Savonlinnasta ostamani pitkä ruskea sydänhame.


Kuluneiden vuosien aikana pukeutumisharrastukseni on päässyt siihen pisteeseen, että tiedän aika tarkasti, mitä haluan ja mitä en. Jos mielenkiintoa vaatetta kohtaan ei syty heti sen nähdessäni, ei minun kannata hankkia sitä. Ruskea sydänkuvioinen hame oli rakkautta ensisilmäyksellä! Herkullinen väri tuo minulle mieleen piparit ja leivonnaiset.



Tämän asukokonaisuuden toinen tähti on vaaleanpunainen kuppikakkuhuppari vuosien takaa. Huppari on vuonna 2013 alkunsa saaneesta Sunday -minimallistosta, jonka suunnittelusta ja valmistuksesta Päivi vastasi. Mallisto sisälsi söpöjä leivoksilla kuvioituja käyttövaatteita. Lyhythelmainen, vuoritettu huppari raglan-hihoilla oli malliston suosituin vaate.





Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu