sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Karvinen ja retrovillapaita iltapäiväteellä

Tervetuloa lukemaan blogia
HELMIÄ JA KETJUJA!


Marraskuu on ankea ja harmaa kuukausi värikkään syksyn ja lämminhenkisen joulun välissä. Tästä tietoisena marraskuussa pitäisi tehdä kaikenlaista mukavaa ja pukeutua värikkäästi, ettei kaamos pääse hautaamaan alleen. Meidän tapauksessamme lähdemme hakeutumaan kohti lähintä teepannulinnoitusta.

Lauantaina olimme Kouvolan keskustassa hoitamassa erinäisiä asioita, mm. Päivin liiketoimintaan liittyviä, ja siinä sivussa osallistuimme Papulaarin High Tea -kattaukselle. Enää ei tarvitse surkutella kun Kouvolasta ei löydy iltapäiväteetä! Papulaarista pystyy varaamaan High Tea -kattauksen vähintään kuudelle henkilölle, ja sopivin väliajoin tarjoilun voi ostaa myös vain kahdelle henkilölle – kuten kyseisenä lauantaina. Kattaus sisältää sitä samaa mitä iltapäivätee yleensäkin, eli leipäsiä, kaksi sconesia kermavaahdolla ja mansikkahillolla, valikoiman pikkuleivoksia, sekä haudutettua teetä. Uteliaina lähdimme katsomaan millainen on Papulaarin versio.


Syksyn kiireiden keskellä yhteinen vapaa-aika on ollut vähissä, joten oli todella mukavaa laittaa ykköset ylle ja istahtaa saman pöydän ääreen. Kun on kuppi teetä kädessä, maailman murheet tuntuu pienemmiltä. 

Turkoosi kissanainen eli Päivi oli pukeutunut kirpputorilta ostettuun farkkutakkiin, jonka hän oli muunnellut sarjakuvakissa Karvinen -aiheiseksi. Asukokonaisuuden kruunasi pukuun sopiva kangasmaski ja PUNYUS -merkkinen laukku.




Satu oli pukeutunut sinipinkkiin retrovillapaitaan ja turkoosiin Päivin ompelemaan tyllihameeseen. Villapaidasta on tulossa erillinen päivitys blogiin.



Terveisin,
Päivi ja Satu