sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Kindi Kids Snack Time Friends Jessicake

Hei ja tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!

Mukavaa isänpäivää kaikille! Tämän päivän päivityksessä tutustumme vielä yhteen Kindi Kids nukkeen, kun esittelypöydälle saapuu nukkesarjan yksi tunnetuimmista hahmoista, eli sinihiuksinen Jessicake. Tämä kuppikakkutaapero edustaa Kindi Kidsien ensimmäistä julkaisua Snack Time Friends, jossa jokaisen nuken mukana tulee kaksi välipalaherkkua. Koska Kindi Kidsit kuuluvat Shopkins tuoteperheeseen, ovat nämä naaman kuvalla varustetut arkipäivän esineet melkeinpä pakollinen osa pakkausta. Esiteltyäni toisen julkaisun Marshan, kenen pakkauksen mukana tuli vaihtomekko shopkinsin sijaan, myönnän pitäväni enemmän mahdollisuudesta vaihtaa nuken vaatteita kuin omistaa pino pikkuisia ukkeleita, joita ei saa edes nuken käteen kiinni. Kaksi aikaisempaa Snack Time Friends nukkeani itse asiassa ovat sellaisia, että heidän käteensä saa kiinni toisen mukana tulevista välipalaherkuista, mutta valitettavasti Jessicakelta ei tätä ominaisuutta löydy. Kuitenkin Kindi Kidsissä kaikilla shopkinseilla on jokin erikoisominaisuus. Jessicaken kuppikakusta katoaa kuorrutuksen päällä oleva kirsikka, kun kuppikakkua painaa jotain kovaa (kuten nuken suuta) vasten. Kirsikka ilmestyy takaisin laittamalla leivoksen vuokaansa. Strösselipurkista ei valitettavasti muuhun ole kuin helistimeksi. Itse pidän enemmän isoista shopkinseista, koska näiden maalaus on huomattavasti siistimpi kuin pienillä shopkinseilla, ja lelulle on mietitty muutakin käyttötarkoitusta kuin vain olla nuken mukana tuleva keräilyesine.


Sitten itse nuken pariin. Jessicakesta on ehtinyt tulla markkinoille monenlaisia eri versioita, mutta Kindi Kid Jessicake on ihanasti uskollinen alkuperäiselle ensimmäiselle designille. Nuken hiukset ovat tukevasti kampauksella, joka saa itse asiassa miettimään, miltä sormien alla ohuen tuntuinen tukka mahtaisi näyttää aukinaisena. Tuleeko näkyviin kaljuja länttejä? Hiusta on käsitelty muotoonsa jonkinlaisella liimalla, joka tuntuu hiuksen karheutena, mutta jonka uskoisin olevan tarkoitettu lähtemään pois pesussa. Kammalla ei kyllä noita korkkiruuveja saa auki ilman, että koko tukka kärsii. Koska itse haluan päästä helpolla nukkejen hiusten suhteen, kaikenlainen muotoon käsittely on tervetullutta, mutta joskus mietin, turhauttaako lapsia karheat liimatukat ja nukeille kuuluvat hiuspannat, jotka putoavat pois päästä, jos pannan kiinnitysnarut leikkaa auki. Hiuspannasta mainittakoon myös, että se on toiselta puolelta ontto. Tekee pannasta kyllä kevyemmän, mutta takaapäin katsottuna näky on hieman epäesteettinen .

Jessicaken asussa kritisoin samaa, mitä kaikkien nukkejen asuissa, eli painokuviolla on korvattu liikaa kolmiulotteisia puvun osia. Pahiten silmääni pistää Jessicaken siniset maalatut alushousut, jotka kuultavat esiin vaaleanpunaisen hameen läpi. Valkoiset alushousut olisivat tässä tapauksessa toimineet paremmin. Pakkausta esittävässä kuvassa Jessicaken paita näkyy olevan hieman kurtussa, mutta silitin paidan suoraksi poistettuani nuken pakkauksesta. Sandaalit ovat allekirjoittaneen mielestä hauska yksityiskohta ja helpommat riisua kuin muiden nukkejen saappaat, joita saa toisinaan kiskoa ihan tosissaan pois jalasta.

Yleisesti ottaen Jessicake on uskomattoman söpö ja hyväntuulisen näköinen nukke. Kirjoitan tätä samaa jokaisen nukkeni kohdalla, mutta en minä näitä muuten hankkisi, jos ne eivät näyttäisi minusta ihastuttavilta.


Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu