sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Kindi Kids Dress Up Friends Marsha Mello

Hei ja tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!


Tämän päivän päivityksessä unohdamme hetkeksi erään meneillään olevan mörköjuhlan ja hyppelehdimme pupuhyppyjä vaahtokarkkien ja pastellinväristen sateenkaarien luvattuun mielikuvitusmaailmaan, kun nukke-esittelyyn saapuu Kindi Kids lelusarjasta Marsha Mello. Tein aikaisemmin elokuussa päivityksen, jossa käsittelin lelusarjan ensimmäisen julkaisun Snack Time Friendsin nukkeja Peppa-Mintiä ja tällöin myöskin Marsha Melloa. Päivityksen lopussa ilmaisin ihailuni toisen julkaisun versioon Marshasta. Dress Up Friends Marsha on nimittäin pukeutunut pupupukuun! Siksi oli erityisen hienoa huomata, että kyseinen julkaisu saatiin myös Suomeen ja vaahtokarkkipupu Marsha saapui onnelliseen syliini vähällä vaivalla. Koska Kindi Kids lelusarja näyttää vielä toistaiseksi jatkuvan, toivoisin näkeväni taaperoversion myös Sara Sushista.

Dress Up Friends Marsha on perusominaisuuksiltansa samanlainen kuin aikaisemmat kaksi nukkeani. Ensimmäiseen Marshaan verrattuna Pupu Marsha näyttäisi olevan hieman lyhyempi, hänen ihonsa on vaaleampi ja Pupu Marsha myös pitää suutansa enemmän auki. Pakkaus oli helppo ja siisti avata ja siitä sai valokuviin hyvän taustalevyn nuken selän taakse varatulla tasapainoa antavalla muovikappaleella. Nukelta saa kaikki päällimmäiset vaatteet riisuttua hiuspantaa ja kenkiä myöten. Pää vaappuu hauskan näköisesti, mutta valitettavasti estää sen, ettei nuken päätä voi kääntää sivulle ja jättää siihen asentoon pään pongahtaessa takaisin katsomaan eteenpäin. Raajat taipuvat melko jäykästi yksinkertaisiin asentoihin ja jalat suorina nukke pystyy pystyssä ilman erillistä tukea.



Ensimmäisen julkaisun Peppalla ja Marshalla oli kummallakin mukanansa kaksi Shopkins hahmoa. Pupu Marshalle on varattu pakkaukseen mukaan vaihtomekko. Vaihtomekon materiaaleissa on pihistelty viimeiseen asti. Marshan pupuhaalari sisältää pörröiset lahkeensuut, narun päässä roikkuvat karvapampulat ja mikä parasta, haalarin pepussa on PUPUN HÄNTÄ. Olisivat tehneet vaihtomekkoon edes 3-ulotteisen taskun tai napit pelkän painokuvion sijaan. Mekon helma oli takertunut pakkauksen muoviseen kiinnitysnaruun (ks. kuvaa pakkauksesta), miksi mekon helma oli taittunut ylöspäin, mutta tämä ongelma ratkesi ihan vain silitysrautaa käyttämällä.  Vaihtovaatteille olisi voinut tulla pakkauksen mukana pieni muovinen henkari.

Nuken hiukset olivat pienoinen pettymys. Ensimmäisen julkaisun Marshalla hiukset on moitteettomassa kunnossa, mutta tämän Pupu Marshan hiukset näyttivät sotkuisesti kiinnitetyiltä ja liian lyhyttä hiusta törötti esiin joka paikasta. Kun pupupantaa siirtää, päässä näkyy kalju läntti, johon on laitettu hiusta liian vähän. Yritin siistiä kampausta uskaltamatta avata lettiä tai lukuisia ponihäntiä, koska en tiedä, saanko kampausta enää takaisin sen kerran avattuani.



Yleisesti ottaen Pupu Marsha on todella suloinen nukke, jossa kokonaisuus toimii värejä, mittasuhteita ja pieniä yksityiskohtia myöten. Hienoa saada hänet kavereidensa seuraksi nukkevitriiniin.

Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu