keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Pinkki käärmeennahkainen housupuku

Tervetuloa blogiin 
HELMIÄ JA KETJUJA!


Tämän päivän päivityksen tähti on jälleen pinkki käärmeennahkainen housupuku. Kirjoitin aiheesta viime vuoden kesäkuussa, mutta nyt minulla on uusia, parempia valokuvia housupuvusta päälläni! Tämä tarkoittaa, että kesän artikkeli on poistettu ja sen sisältöä siirretty tähän uuteen postaukseen.

Sain keinonahkakankaan lahjaksi tanskalaiselta cosplaytutultani Annelta vuosia takaperin. Lopulta päätin valmistaa kankaasta housupuvun, koska suoraan sanottuna: Se kuulosti täydelliseltä idealta! Klassinen teema yhdistettynä epänormaaliin materiaalivalintaan.

16.2.2021 kävimme Helsingissä kuvauttamassa muutamia vaatteita, mukaan lukien housupuvun. Kuvausreissu oli todella tervetullut, koska olen ommellut kaikenlaista pitkin talvea, mutta kunnollisia valokuvia en ole pystynyt suurimmasta osasta tuottamaan. Vihdoinkin myös housupuku saatiin studiovalojen alle!

Mallin valokuvaus ja editointi: Timo Ripatti 
Vaatteiden valokuvat: Päivi Asikainen 
Vaatteiden suunnittelu ja valmistus: Päivi Asikainen 
Malli: Päivi Asikainen 

Blogin valokuvia ja tekstejä ei saa kopioida ja julkaista muilla sivustoilla ulkopuolisten toimesta. Tarvittaessa ota yhteyttä paivi.asikainen89@gmail.com

Blog´s photos and texts may not be copied and published on the other websites etc. by outsiders. Please contact paivi.asikainen89@gmail.com and ask first before any actions.


Housupuvun yläosa on malliltaan ns. ”biker jacket” viistoon suljettavalla vetoketjulla. Tyköistuvan takin edessä on kaksi pientä avotaskua ja näyttävät kaulukset. Persoonallisuutta takkiin tuo lähes suorat kädentiet piikkireunoilla, ja niiden sisäpuolelta tulevat hihat. Takki on vuoritettu sinisellä kankaalla.



Takin selässä on pieni silmukka, mihin voi ripustaa ketjun tai muita koristuksia. Puvun pystyy helposti puhdistamaan käsin pesemällä. Keinonahkaiset vaatteet hengittävät heikosti ja siksi hiostavat, miksi asu ei sovi helteisimpiin kesäpäiviin.



Kireissä nahkahousuissa on kaksi avotaskua edessä, korkea vyötärö ja selkäpuolelta leveä vyötärökaitale. Housuihin pystyy helposti yhdistämään niittivyön, ja vyönlenkkien silmukoihin ripustamaan ketjuja. Voimisteluun housut eivät missään nimessä taivu, mutta sopivat perus käyttöön. Housut on vuoritettu sinisellä kankaalla ja sivusaumoissa juoksee tyylikkäänä yksityiskohtana rivi pieniä piikkejä. Tällä kertaa asukokonaisuuteen on yhdistetty New Rockin kengät. Vaikka ylä- ja alaosa sopivat saumattomasti yhteen, niitä voi helposti käyttää myös erikseen.



Terveisin,
Päivi