sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Pupuneule kuin satukirjasta

Hei ja tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!

Tämän päivän päivitys sai alkunsa siitä, kun viime kesänä hyppelehdin pupuhyppyjä yhdelle Savonlinnan kirpputoreista. Tänä kesänä en ole Savonlinnaan lähtenyt, vaan tehnyt töitä kotipuolessa Kouvolassa. Tältä kyseiseltä kirpputorilta löysin keväisen pupuneuleen, jossa kolmivärisessä taustassa loikkii valkoisia pupuja. Jopa napit esittävät pupuja! Pitkäkorvien seurana neuleessa on erilaisia kukkasia. Vaate on samaan aikaan hauska ja persoonallinen, mutta ei vedä teemaansa överiksi. Valmistaja on Storybook knits (suom. Satukirja neuleita), jonka tuotteiden kuvien katselu on varsin inspiroivaa toimintaa.

Johtuen vaatekappaleen värimaailmasta, olen tarkoituksella säästänyt neuletta keväisiin asukuviin,  mutta aikataulu hieman venähti ja pääsimme kuvaamaan vasta juhannuksena. Näissä valokuvissa olen pukenut neuleen alle kevyen asukokonaisuuden, koska juhannuksena lämpötila pyöri hellelukemissa. Kuten saatatte arvata, kävelin kuvauspaikalle neule käsivarrella.

Valokuvissa näkyy myös joululahjaksi itselleni hankkima Samsoniten reppu. Olin kaivannut tyyliini sopivaa reppua jo vähän pidemmän aikaa ja ainoa omistamani reppu oli pikimusta. Kaikista katselemistani repuista Happy Sammies -ankkareppu oli suosikkini ja reppu on palvellut minua erityisen hyvin myös työreppuna.





Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu