maanantai 14. elokuuta 2023

Zombie bikinit ja keltaista skottiruutua

Tervetuloa lukemaan blogia
HELMIÄ JA KETJUJA!

Päivi tässä!

Pitkästä aikaa luvassa on asukuva päivitys. Nekoconin jälkeen kävimme viettämässä ansaittua vapaapäivää Kouvolan keskustassa. Nekoconin yms. matkailupostausten jälkeen oli myös mukavaa valmistella päivitys, jossa on vain viisi valokuvaa ja 234 sanaa tekstiä. Inspiroituneena tuoreesta hiusväristäni, kampasin keesin pystyyn ja pukeuduin keltaiseen väriin sopivasti. Kuopiossa olimme vierailleet second hand shop Komerossa ja sieltä mukaan tarttui keltaiset skottiruudulliset housut. Housuissa meitä kiehtoo niiden sähäkkä väri - ja minua niiden laatu. Ruutupöksyt ovat hykerryttävän halpamuotiset. Polyesterikangas, päättelemättömiä tiukkauksia ja huonot mittasuhteet. Mutta hyvin puettuna kyseessä on ihan ok vaate, ja housut saavat meidän vaatekaapistamme uuden kodin. Lähtökohtaisesti emme osta halpamuotia, mutta kierrätyksen kautta mielenkiintoisia ja joskus jopa tarpeellisia vaatekappaleita kulkeutuu meillekin. Ei minua huonot mittasuhteet pysäytä. Tämän lisäksi kankaansa vuoksi housut eivät rypisty herkästi ja ovat helppo puhdistaa.

Pöksyissä on keltaisen värin lisäksi oranssia ja turkoosia. Lämpimänä kesäpäivänä päätin pukea housujen kanssa värimaailman sopivat Iron Fistin bikinit. Sain kyseiset zombiebikinit siskoltani joululahjaksi ja ne ovat peräisin kierrätyskaupasta Trashion.fi.


Palataan vielä hetkeksi Nekoconiin. Meillä oli siellä Beyblade-aiheinen miitti. Puhuimme mm. lempi hahmoistamme ja koska animea on tehty monta tuotantokautta, myös lempi hahmoja on paljon. Beyblade Burstista nostin esille hahmon Kurt / Kurz Baratier. Sanoin “Jos on koskaan nähnyt minut keesi pystyssä ja kunnolla pukeutuneena, niin minä ja Kurt voisimme olla samasta joukkueesta” viitaten tyylimme samankaltaisuuteen. Maanantaina tuo kommentti tuntui hyvin todelliselta. Tietäjät tietää. Beybladen alamaailma, täältä minä tulen!





Terveisin,
Päivi