torstai 21. marraskuuta 2019

Keltaisten lohikäärmeiden rähinä

Hei ja tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Päivi tässä!


Pitkästä aikaa päivän artikkelin aihe on asukuvia! Kuvautin kohta esiteltävän asukokonaisuuden kuukauden alussa Savonlinnassa, mutta olin suunnitellut sen jo syyskuussa. Minun tapauksessani asukuvaprosessi toimii yleensä näin: Koulua varten pukeudun, meikkaan ja laitan hiukseni. Minusta on mukavaa valita jokaiselle päivälle erilaiset vaatteet. Toisinaan haastan itseni oikein kunnolla ja pyrin tietoisesti etsimään erikoisia vaateyhdistelmiä. Tämä johtuu siitä, että jokainen puettu asukokonaisuus on potentiaalista materiaalia blogiin. Parhaimmat puvut pääsevät nimittäin jatkoon, eli kuvattavaksi tänne! Kouluaamuina aikaa laittautua on rajallisesti, miksi hiuksiin ja meikkiin ei aina voi panostaa niin paljon kuin haluaisi. Tämä otetaan takaisin sitten kun puku kuvataan blogiin. Toisin sanoen kouluun pukeutuminen on blogissa julkaistavien asukokonaisuuksien luonnostelua.


Tämän asukokonaisuuden tähti on keltaisilla lohikäärmeillä kuvioitu tatuointi paita. Ostin sen Mimiconista kokeilumielessä ja ei, en halua paidan näyttävän siltä kuin minussa olisi tatuointeja, vaan tatuointi paidalta jossa on lohikäärmeen kuvia.


Koska joustava paita oli minulle vähän liian iso, leikkasin sen paloihin ja kokosin uudestaan body -malliseksi. "Uimapuku" alaosat ovat siinä mielessä näppäriä, ettei paidan helma pääse karkaamaan housuista, mutta vessassa käyminen saattaa tuottaa haasteita. Lisäsin pitkähihaiseen paitaan rähinää huolittelemalla saumat punaisella ja mustalla langalla, ja jättämällä saumuroinnit näkyviin ulkopuolelle. Asukokonaisuuden viimeistelee kaulaan asti kiskotut repaleiset punaiset verkkosukkahousut.



Terveisin,
Päivi