sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Mustaa keinonahkaa + vaaleansinistä farkkua

Hei ja tervetuloa lukemaan blogia
HELMIÄ JA KETJUJA!

Päivi tässä!


Tämän päivän päivityksessä pääsemme jälleen näkemään parhaimpia paloja viime vuoden puolella kuvatusta photoshootista. Päivityksen tähti on musta keinonahasta valmistettu haalari. Ompelin haalarin noin vuosi sitten käytettäväksi Leave no Garfield behind -takin alla. Pidän paljon tuosta kangastukusta ostetusta joustavasta keinonahasta! Pinnassa on kaunista himmeää kiiltoa ja kangas joustaa niin paljon, että siitä saa helposti ommeltua esim. haalarissa näkyvät hanskahihat. Kyseinen keinonahka soveltuu erinomaisesti cosplayssa käytettävien kengänpäällisten tekemiseen. Kuvauksia varten puin haalarin päälle vanhan farkkutakin ja erittäin revityt farkut. Sileän, kiiltävän keinonahan ja eläväpintaisen farkun yhdistelmän viimeistelee sinisellä värillä meikatut kasvot. 

Valokuvaus ja editointi: Vesa Lýra
Malli: Päivi
Mallin meikkaus ja stailaus: Päivi

Blogin valokuvia ja tekstejä ei saa kopioida ja julkaista muilla sivustoilla ulkopuolisten toimesta. Tarvittaessa ota yhteyttä paivi.asikainen89@gmail.com

Blog´s photos and texts may not be copied and published on the other websites etc. by outsiders. Please contact paivi.asikainen89@gmail.com and ask first before action.






Terveisin,
Päivi