sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Syksyinen liivi ja siilineule

Hei ja tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä!

Mukavaa loppusyksyä! Ehdin jo ajatella, että kerrankin olen jotakuinkin ajoissa vuodenaikaan sopivan teemavaatetukseni kanssa. Yleensä se menee niin, että jouluvaatteet kuvataan pääsiäisenä ja pääsiäisvaatteet keskellä kesää. Sitten muistin, että nythän monet juhlivat halloweenia ja tämä päivitys ei itse asiassa liity siihen.

Päivityksen aihe on Satun vaatekaapin sisältö teemalla syksy. Syksyisin vaate, jonka omistan, on Boreuksen siilineule. Kyseinen vaate ei ole pelkästään syksyisen näköinen kaikkine ruskan väreineen ja kuvioineen, vaan myös erittäin lämmin, villaa kun on. Tarkemman kertomuksen neuleesta voi lukea TÄÄLTÄ. Tänä vuonna neule sai seuraksensa aivan ihastuttavan Päivin ompeleman vaatekappaleen, jota kutsumme yksinkertaisella nimellä syksyliivi.



Syksyliivin valmistuksessa on käytetty kierrätyksestä ostettuja materiaaleja ja muista projekteista ylimääräiseksi jääneitä kankaita. Hyvin leikattu ruutukangas tuli hyödynnettyä aivan kokonaan, koska pienimmistä paloista sai tehtyä kaikenlaisia yksityiskohtia, kuten rusetin ja epoletin liivin selkään. Liivi on vuoritettu.

Lokakuun alussa, lämpimänä ja kirkkaana päivänä, seikkailimme ottamaan asukuvia uudesta liivistä siilineuleen kanssa ruskan levittäytyessä rauhallisesti osaksi maisemaa.






Ensi kertaan!

Terveisin,
Satu