torstai 8. marraskuuta 2018

Flamingohame, punainen baskeri ja nallekarhu

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä kirjoittelee.

Uuden blogimme myötä olen ottanut tavoitteekseni julkaista useamman kuin vain yhden asukuvan ja tuoda asuissa näkyviä yksityiskohtia paremmin esille. Tämän lisäksi olen päättänyt alkaa kertoa hieman tarkemmin omasta pukeutumisestani ja kuvissa näkyvistä vaatteista.

Tänään lähdemme teddykarhujen huviretkelle alkusyksyn tunnelmiin.


Syksyn saapuminen tarkoittaa minulle sitä aikaa, kun voin ottaa rennommin peruukkeihini tehtävien kampausten kanssa ja siirtyä käyttämään värikkäitä baskereita "kampauksenani" kylmille ilmoille. Peruukki itsessään on yllättävän lämmin "pipo", miksi pidänkin baskereita syksyllä ja talvella en siitä syystä, että ne lämmittävät päätäni kylmillä säillä, vaan koska kesäisin ne ovat liian kuumia peruukin kanssa pidettäväksi. Viimeisimmälle baskerilleni kävi se, mitä yleensä käy vaatteille, joista tykkään kovasti: Käytin sitä niin paljon, että baskeri kului pilalle. Menetetyn tilalle olen tänä syksynä etsinyt uusia kivan värisiä baskereita asukokonaisuuksiani täydentämään.


Syksy on pitkähihaisten paitojen ja etenkin villapaitojen luvattua aikaa. Oman vaaleanpunaisen villapaitani "perin" edesmenneen mummoni vaatekaapista. En ole oikeastaan ikinä ajatellut tarvitsevani vaaleanpunaista villapaitaa, mutta paljon iloa on tästä kyseisestä vaatekappaleesta pukeutumiseeni ollut.


Hameen toin mukanani Savonlinnasta. Kyseisessä hameessa minua on aina puhutellut sen mielestäni outo värimaailma, jossa punaiset flamingot seikkailevat melkeinpä ihonvärisessä taustassa. Hame on hollantilaiselta muotibrändiltä Smashed Lemon, jonka tavaramerkkinä toimivat värikkäät naisten vaatteet ja voimakkaat printit ja kuosit. Suomessa Smashed Lemonin vaatteita voi löytää pääsääntöisesti muotitaloista ja juhlapukukaupoista.


Sen flamingoinen se!

Terveisin,
Satu