torstai 29. marraskuuta 2018

Syksyisiä sävyjä ja neonpinkkiä

Hei ja tervetuloa blogiimme
HELMIÄ JA KETJUJA!

Satu tässä muistelee aikaa, kun puissa oli vielä kaunis ruska.


Tämän päivityksen kuvausreissu sai alkunsa siitä, kun Päivin kanssa laitoimme ykköset ylle ja lähdimme ottamaan asukuvia kivan näköiseen tien mutkaan ruskassa olevien puiden keskelle. 


Valokuvasaalista katsoessani jouduin toteamaan, ettei hame sopinutkaan niin hyvin yläosan kanssa yhteen kuin mitä olin peilistä katsonut. Ja vaaleanpunainen peruukki olisi tullut tarpeeseen. Onneksi vielä tässä vaiheessa syksyä aurinko jaksoi paistaa pitkälle iltaan, joten vaihdoin asukokonaisuuden vähän toisenlaiseksi ja lähdimme jatkamaan kuvaamista.


Kirkkaan pinkki peruukki on ollut tämän syksyn ja alkutalven ykkösvalintani. Minulla on muutamia pinkkejä vaatteita, miksi halusin myös voimakkaan värisen pinkin peruukin. Käydessämme kesällä Ranskassa Japan Expossa ostin neonpinkin peruukin yhdeltä messumyyjältä. Japan Exposta ostin myös punaisen käsilaukun. Minulla oli epäilykseni laukun laadun suhteen, koska hinta ei ollut kummoinen, mutta halusin kovasti punaisen laukun. Epäilykseni osuivat oikeaan: Laukusta napsahti hihna irti kiinnikkeestään heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ei mitään niin vakavaa, etteikö sitä superliima olisi korjannut.


Keltainen pupupaita on siskoni Päivin käsialaa. Eurokankaasta ostettu paitakangas on uskomattoman pehmeä <3. 


Toinen toimiva kangasvalinta on hameessa. Hame on pritexiä, mutta ilman sisäpuolen pehmeää nukkaa. Pritexistä valmistetaan mm. lämmittelyasuja ja loimia hevosille. Tässä materiaalissa on kaksi etua: se on helppo puhdistaa ja materiaali on suhteellisen raskasta, jolloin hame pysyy alhaalla jopa kovassa tuulessa.


Terveisin,
Satu