sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Kenkäveron joulu

Tervetuloa blogiin
HELMIÄ JA KETJUJA!

Tämän päivän artikkelissa lähdemme hyvin jouluisiin tunnelmiin Kenkäveroon.


Viime viikon perjantaina Päivin täytyi lähteä käymään Mikkelissä. Hän oli kuvauttanut mallistonsa vaatteita täällä Kouvolassa ja lainannut sitä varten vaaleanpunaisen taustapahvin Mikkelistä ammattikorkeakoulun tiloista. Tietenkin taustapahvi piti palauttaa ja kerta kun Mikkeliin ajaa, niin miksi ei kävisi samalla reissulla vaikka Kenkäverossa?

Kenkävero on hurmaava pappilamiljöö lähellä Mikkelin keskustaa. Kohde tuli meille tutuksi viime kesänä, kun vierailimme siellä ensimmäisen kerran. Näin puoli vuotta myöhemmin kukkasia oli paljon vähemmän ja ei ollut läheskään yhtä helteistä. Itse asiassa ulkona oli niin kylmä, että kaikki näytti siniseltä. Kylmästä säästä huolimatta tunnelma oli hyvin jouluinen valkoisen talven ja hyvällä maulla tehtyjen koristeluiden keskellä. Joulunaika selvästi pukee Kenkäveroa.


Ensimmäiseksi vierailimme Kenkäveron myymälässä. 




Sieltä suunnistimme Pauliina Rundgren HandiCrafts-myymälään ja tämän jälkeen kävimme syömässä Pappilaravintolassa. Tähän aikaa vuodesta ravintolassa pystyy nauttimaan myös joulupöydän antimista, mutta meille riitti normaali lounas ja kuppi teetä.


Pappilan lämmin perunarieska

Satu oli pukeutunut Von Aidainderin Cookie Baker -mekkoon


Oli mukavaa kokea Kenkävero näin talvellakin. Kohde saa isot plussat siitä, että on avoinna ympäri vuoden.

Terveisin,
Päivi ja Satu